29Φεβ

τα Νέα μου │ 2ο Lycabettous Run! 28 Φεβρουαρίου 2016!

Το 2ο Lycabettous Run ανήκει στο παρελθόν! Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Sport Event, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Οι συμμετοχές των αγωνιζομένων, πλησίασαν τις 1.000, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αντίστοιχες περσινές! Ο συγκεκριμένος αγώνας, πλέον, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων μας, ως το απόλυτο event! Έχουμε ήδη ξεκινήσει, χορηγοί και διαγωνιζόμενοι, να μετρούμε αντίστροφα για το επόμενο (3ο Lycabettous Run)!

Αυτό που μου έμεινε ήταν, η άρτια οργάνωση από την Sport Event, οι εθελοντές, τα μετάλλια και κύπελλα (που θύμιζαν Champion League), τα εκατοντάδες δώρα των χορηγών που κληρώθηκαν, η «απίστευτη» μουσική και η στήριξη του ξενοδοχείου «Saint George Lycabettus» (σε χορηγούς και αγωνιζόμενους). Όλα τα παραπάνω, καθιστούν τον αγώνα, σε μια γιορτή του αθλητισμού, που δύσκολα, θα βρούμε προηγούμενη!

Εδώ, επιβάλλεται, να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην ομάδα και στους εθελοντές της Sport Event, αλλά ειδικότερα στον ιδρυτή και Ceo της εταιρίας, Κο Δημήτριο Θώδη!

Οι «ωραίες» προσπάθειες, πρέπει να αναγνωρίζονται από όλους μας, να επικροτούνται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση! Η Sport Event έχει καθιερωθεί, στην συνείδηση όλων, ως μια εταιρία, με επαγγελματική στάση και συμπεριφορά, προσανατολισμό στην ποιότητα, φερεγγυότητα, καινοτομία και αγάπη για αυτό που κάνει!

Εύχομαι στη Sport Event, πάντα τέτοιες, επιτυχημένες διοργανώσεις και είμαι απόλυτα πεπεισμένη, ότι τα καλύτερα, έρχονται!

Τέλος, υπόσχομαι, ότι θα είμαι αρωγός και θα στηρίζω με οπουδήποτε τρόπο, το έργο σας! Keep Walking Forward Guys!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον αγώνα:

1 2 3 4 5 6 7 8 εξώφυλλο