Καλώς ήρθατε στη Light Life!

Καλώς ήρθατε στον δικό μας υγιεινό, ελαφρύ και γεμάτο ενέργεια κόσμο. Στον δικό μας ολοκληρωμένο κόσμο, όπου βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία το μέσα με το έξω, η επιθυμία με την πραγματικότητα, το «θέλω» με το «μπορώ» και το «μου κάνει καλό» με το «επιτρέπεται»!

 

Στόχος μας αποτελεί η δημιουργία ενός νέου πρότυπου μοντέλου διατροφικής αγωγής βασισμένο στην εκμάθηση ενός σωστού τρόπου διατροφής ως φιλοσοφία και κουλτούρα αλλά και στην υιοθέτηση ενός υγιούς και ισορροπημένου διαιτολογίου με μακροπρόθεσμο σκοπό την εξάλειψη της άγνοια στον τομέα της διατροφής.

 

Δημιουργούμε εξατομικευμένα διαιτολόγια βασισμένα εξ’ ολοκλήρου στις διατροφικές συνήθειες και στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη χαρακτηριστικά όπως την ηλικία, το φύλο, άσκηση ή φυσική δραστηριότητα και την ύπαρξη τυχόν ιατρικών θεμάτων.

 

Παρέχουμε αποκλειστικά και μόνο συμβουλευτικές υπηρεσίες εξατομικευμένης διατροφικής αγωγής με γνώμονα την άρτια επιστημονική γνώση, τη μακρά εμπειρία, τη σύγχρονη, φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση, την υψηλή ποιότητα στις μοναδικές υπηρεσίες και τα υπερσύγχρονα μέσα για την αξιολόγηση αυτών. (Παρέχουμε αποκλειστικά υπηρεσίες διαιτολογίας με τη μέγιστη εξιδείκευση και δεν θα βρείτε σε εμάς «μαγικά» μηχανήματα αδυνατίσματος)!

 

Σε ένα διαφορετικό, μοντέρνο, χαρούμενο, φωτεινό χώρο όπου η υψηλή αισθητική και η τεχνολογία συναντώνται, συγκεντρώσαμε το καλύτερο επιστημονικό προσωπικό και ανθρώπινο δυναμικό, αυστηρά επιλεγμένο βάση μακράς εμπειρίας και κατάρτισης.

 

Οι άρτια καταρτισμένοι, με πολύχρονη εμπειρία Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι της ομάδας μας και με επικεφαλή την Κα Ευαγγελία Ζευκιλή (22 χρόνια εμπειρίας) θα σας  κατευθύνουν στον στόχο σας με απόλυτη ασφάλεια, δίχως «περίεργα» τεχνάσματα και δίαιτες της μόδας!

 

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς και παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις της σύγχρονης διαιτολογίας και διατροφής ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα, με τη μέγιστη δυνατή εξειδίκευση, οργανωμένα, με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και να καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των μελών μας! Τις δικές σας!

 

Ναι… επιλέξτε τελείως εγωιστικά, για τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους, μια ελαφριά, ποιοτική ζωή γεμάτη ευκαιρίες και μια καλή υγεία, την οποία μπορείτε να εμπιστεύεστε για πάντα, όπως κι εμάς!

 

Κλείστε σήμερα κιόλας ραντεβού στο 210-57.80.840 για να πάρετε μια γεύση από ισορροπημένη, καλή κι έξυπνη ζωή που μπορεί να γίνει και δική σας, χωρίς καταπίεση και χωρίς στερήσεις, αλλά με συζήτηση και αποφασιστικότητα!

 

Στη Light Life αναλαμβάνουμε:

 

  • Ανάλυση Σύστασης Σώματος (λιπομέτρηση) για ενήλικες και παιδιά (με τη μέθοδο DSM-BIA)
  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού
  • Διαταραχές βάρους (εξατομικευμένα προγράμματα μείωσης και αύξησης σωματικού βάρους)
  • Παιδική και εφηβική παχυσαρκία
  • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
  • Κλινική διαιτολογία (σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστερολαιμία, γαστρεντερικές διαταραχές, νεφρικά νοσήματα)
  • Εξατομικευμένα προγράμματα  διατροφής αθλητών
  • Προληπτική διαιτολογική αγωγή
  • Οικογενειακός διατροφικός προγραμματισμός

 

Ο χώρος μας είναι κοντά σας, άμεσα προσβάσιμος και με το Μετρό! Ελάτε από οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής εύκολα και γρήγορα! Βρισκόμαστε μόλις 50 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό «Περιστέρι» στο κέντρο του Περιστερίου!

 

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 01:00μμ έως 09:00μμ (κατόπιν ραντεβού).

Κλείστε ραντεβού για να ξεκινήσουμε!

Έτοιμη/ος να ξεκινήσουμε; Τέλεια! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ή καλέστε μας στο 210 57.80.840.Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

από έως


Προτιμώμενη Ώρα - Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 01:00μμ έως 09:00μμ και Τετάρτη 10:00πμ έως 09:00μμ


Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


Share This Story, Choose Your Platform!