29Ιούν

ιστορίες της Κουζίνας | Proscuitto e Melone!

Προσούτο με πεπόνι: Ένα κλασσικό ιταλικό και πολύ καλοκαιρινό antipasto, με ιδιαίτερη γεύση για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Υλικά που θα χρειαστείς:

½ πεπόνι σε φέτες καλά παγωμένο
Ανάλογες φέτες προσούτο (περίπου 6) πολύ λεπτές κομμένες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ρόκα & τοματίνια για γαρνίρισμα

Πώς να το φτιάξεις:

Απλά τυλίξτε τις φέτες πεπονιού με το προσούτο και τρίψτε από πάνω φρέσκο πιπεράκι. Απλώστε σε πιατέλα και γαρνίρετε με φύλλα ρόκας και τοματίνια.