ιστορίες της Κουζίνας | Proscuitto e Melone!
Προσούτο με πεπόνι: Ένα κλασσικό ιταλικό και πολύ καλοκαιρινό antipasto, με ιδιαίτερη γεύση για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.
Υλικά που θα χρειαστείς:
½ πεπόνι σε φέτες καλά παγωμένο
Ανάλογες φέτες προσούτο (περίπου 6) πολύ λεπτές κομμένες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ρόκα & τοματίνια για γαρνίρισμα
Πώς να το φτιάξεις:
Απλά τυλίξτε τις φέτες πεπονιού με το προσούτο και τρίψτε από πάνω φρέσκο πιπεράκι. Απλώστε σε πιατέλα και γαρνίρετε με φύλλα ρόκας και τοματίνια.
Social media