24Σεπ

Άσσος, στο μανίκι σου! │ Αγόρασες αβοκάντο και είναι άγουρο; Να…τι θα κάνεις!

Στο «κάδρο» και το «σκληρό» (άγουρο) αβοκάντο! Αγοράσατε αβοκάντο και είναι σκληρά; Λογικό είναι!!! Τα αβοκάντο, όταν συλλέγονται από το δέντρο είναι πολύ σκληρά! Σταδιακά, καθώς ωριμάζουν γίνονται όλο και πιο μαλακά. Γνωρίζεις τι να κάνεις, προκειμένου να μην «ξεχειμωνιάσεις» για να το φας;

1

Μην αγχώνεσαι, είναι πολύ απλό και εύκολο! Διάβασε παρακάτω!

Αν θέλεις να ωριμάσουν τα αβοκάντο πιο γρήγορα, απλώς, τυλίξτε τα σε εφημερίδες και άφησε τα σε θερμοκρασία δωματίου, κάτι που θα επιταχύνει τη διαδικασία! Εάν θέλεις αντίστοιχα, να επιβραδύνεις την διαδικασία ωρίμανσης, μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο ψυγείο.

2

Το αβοκάντο αξίζει να το «βάλεις» στην διατροφή σου! Έχε κατά νου, ότι είναι ένα φρούτο πλούσιο σε μαγνήσιο, το οποίο βοηθά την μείωση του κοιλιακού λίπους. Ελαττώνει την υψηλή πίεση και δρα ενάντια στην κακή χοληστερόλη και στα υψηλά επίπεδα σακχάρου και τα συμπτώματα του μεταβολικού συνδρόμου. Επίσης είναι πλούσιο σε μονοακόρεστο λίπος το οποίο βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης!

3

ZEYKILH YPOGRAFH BLOG-new



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email