08Ιαν

το Εξπρές του Διαιτολογίου │ Το ακτινίδιο έχει περισσότερη βιταμίνη C από άλλα φρούτα;

Το ακτινίδιο είναι «πλούσιο» σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. Διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Η ύπαρξη πολλών βιταμινών  το καθιστά, ως το καλύτερο μέσο για την άμυνα κατά των μικροβίων!

Επίσης, απομακρύνει τον κίνδυνο θρομβώσεων στο κυκλοφορικό σύστημα, διασφαλίζει τη σωστή πέψη και την εύρυθμη λειτουργία του εντέρου!

Τέλος, συντελεί στη βελτίωση της όρασης, εξαιτίας του αντιοξειδωτικού λουτεΐνηπου περιέχει.

Διατροφικά στοιχεία │ 100 g:

Θερμίδες (Kcal): 60

Λιπίδιο: 0,5 g

Χοληστερόλη: 0 mg

Νάτριο: 3 mg

Κάλιο: 312 mg

Υδατάνθρακες: 15 g

Φυτικές ίνες: 3 g

Ζάχαρη: 9 g

Πρωτεΐνη: 1,1 g

Βιταμίνη Α: 87 IU

Βιταμίνη C: 92,7 mg

Ασβέστιο: 34 mg

Σίδηρος: 0,3 mg

Βιταμίνη Β6: 0,1 mg

Μαγνήσιο: 17 mg



 

 

Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email