06Νοέ

Άσσος, στο μανίκι σου! │ Εσύ γνωρίζεις… τι πρέπει να κάνεις ώστε να μην αλλοιώνεται το χρώμα των λαχανικών κατά το βράσιμο;

Στο «κάδρο» και τα λαχανικά! Εσύ γνωρίζεις, τι πρέπει να κάνεις ώστε να μην αλλοιώνεται το χρώμα των λαχανικών κατά το βράσιμο; Εάν όχι, διάβασε παρακάτω!

«Μην σκεπάζεις την κατσαρόλα που βράζεις τα λαχανικά για να μην αλλοιωθεί το χρώμα τους! Λίγη σόδα στο νερό που βράζουν βοηθά ιδιαίτερα τα πράσινα λαχανικά να μην αποχρωματίζονται»!

Πανεύκολο! Μικρές και έξυπνες συμβουλές που κάνουν την ζωή μας καλύτερη!!!

11 ZEYKILH-YPOGRAFH-BLOG-new2



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email