25Μαΐ

ιστορίες της Κουζίνας │ Καλ…«Ομελέτα με φρέσκα λαχανικά» και έρχεται!

Υλικά που θα χρειαστείς:

120 gr Βιτάμ κλασικό

6 αβγά

100 gr βραστό καλαμπόκι

1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

1 πράσινη πιπεριά

1 πιπεριά Φλωρίνης

1 καρότο τριμμένο

50 gr αρακά

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 gr κεφαλογραβιέρα τριμμένη

50 gr γάλα

Αλάτι

Πιπέρι

Πώς να την φτιάξεις:

  1. Λιώσε το Βιτάμ κλασικό σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίξτο σε ένα ρηχό ταψί.
  2. Κόψε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.
  3. Ρίξε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το καρότο, τον αρακά, το καλαμπόκι και τον μαϊντανό στο ταψί, καλύπτοντας όλη την επιφάνειά του.
  4. Στη συνέχεια, χτύπησε τα αβγά μαζί με το αλατοπίπερο, το τριμμένο τυρί και το γάλα, έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  5. Περίχυσε το μείγμα στο ταψί και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 15Ꞌ λεπτά.

Θερμίδες: 1 μερίδα ομελέτα με φρέσκα λαχανικά αποδίδει 420 θερμίδες (Kcal).

Καλή σας όρεξη!

logo_vitam

Βιτάμ: Το αγαπημένο όλων μας!

Επέλεξε το αγαπημένο όλων μας, το Βιτάμ! Θα απογειώσει την συνταγή σου! Το Βιτάμ, περιέχει απαραίτητα ω-3 και ω-6 λιπαρά, λόγο των κατάλληλα επιλεγμένων φυτικών ελαίων της συνταγής του!

 



 

Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email