23Μαρ

Όνειρο ζω, μη με Ξυπνάτε! │ Θαλασσινά

Η Σαρακοστή, έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και μαζί της, τα θαλασσινά! Η αλήθεια είναι ότι έχουν την τιμητική τους! Τα θαλασσινά (κεφαλόποδα, όστρακα, μαλάκια) είναι τα μόνα ζωικά τρόφιμα, που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής!

Τι συμβαίνει όμως, όταν «βλέπουμε» θαλασσινά στον ύπνο μας; Είναι καλό ή κακό ονειρικό σύμβολο; Ας δούμε, τι «λέει» ο ονειροκρίτης!

«Αν ονειρευτείτε, ότι βλέπετε ή τρώτε θαλασσινά σημαίνει πως αναγνωρίζετε και εκπληρώνετε τις ανάγκες του υποσυνείδητου σας»!

Το πιο σημαντικό πράγμα, που πρέπει να γνωρίζετε για το υποσυνείδητο, είναι ότι πάντοτε είναι «ενεργό»! Αυτό σημαίνει, ότι βρίσκεται σε εγρήγορση ημέρα και νύχτα, ανεξαρτήτως από το τι κάνετε! Το υποσυνείδητο ελέγχει το σώμα σας. Είναι ζωτικής σημασίας, να το διατηρείτε σε κατάσταση προσδοκίας μόνο θετικών γεγονότων!!!

Τώρα, όσον αφορά (διατροφικά) τα θαλασσινά, παρέχουν αυξημένες ποσότητες ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων, βελτιώνοντας την καρδιακή και νευρική λειτουργία και το λιπιδαιμικό προφίλ του οργανισμού. Επίσης, αποτελούν πλούσια πηγή βιταμίνης Β12!