ιστορίες της Kουζίνας | Μπισκότα διαίτης!
Υλικά που θα χρειαστείς:
225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. Βιτάμ κλασικό
100 γρ. καστανή ζάχαρη
50 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας
1 αυγό
1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Πώς να τα φτιάξεις:
Χτύπα στον κάδο του μίξερ το Βιτάμ με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα, όταν αφρατέψει το μείγμα, πρόσθεσε το αυγό και μετά ρίξε μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το αλεύρι και τελευταία την σοκολάτα υγείας, συνεχίζοντας πάντα το χτύπημα. Τύλιξε σε μεμβράνη τη ζύμη και βάλε την στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια πλάσε κυκλικά και πλατιά μπισκότα, τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήσε τα για 30′ λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις πάνω-κάτω.
Καλή επιτυχία!
Social media