ιστορίες της Κουζίνας | Φιλέτο μοσχάρι με βότκα!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
2 φιλέτα μοσχάρι
4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
Λίγο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 μερίδα “Σπιτικό ζωμό” βοδινού
½ ποτηράκι βότκα
1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Πώς να το φτιάξετε:
Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse, και όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο. Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη, και ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα φιλέτα.
Καλή όρεξη!
Social media