16Σεπ

ιστορίες της Κουζίνας | Ομελέτα με λαχανικά!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

2 σκελίδες σκόρδο
6 αβγά
250 γρ. Βιτάμ Soft
50 γρ. ελιές Καλαμών Άλτις
Αλάτι και πιπέρι
2 πιπεριές πράσινες
3 ντομάτες
1 κουταλιά μαϊντανός
1 μέτριο κρεμμύδι

Πώς να την φτιάξετε:

Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε το υγρό και τους σπόρους και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Πλένετε τις πιπεριές, τις σκουπίζετε, τις ανοίγετε, αφαιρείτε τους σπόρους, τις κόβετε σε λεπτές λουρίδες. Ψιλοκόβετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Τηγανίζετε ελαφρά με τα 2/3 από το Βιτάμ τις πιπεριές, ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Όταν ροδίσουν προσθέτετε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.

Τα αφήνετε να ψηθούν μέχρις ότου απορροφήσουν το υγρό. Αφαιρείτε το κουκούτσι από τις ελιές Άλτις. Βάζετε ένα άλλο τηγάνι με το υπόλοιπο Βιτάμ στη φωτιά. Χτυπάτε τα αβγά, προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι και όταν λιώσει το Βιτάμ τα ρίχνετε και ψήνετε την ομελέτα. Σερβίρετε σε πιατέλα όπου έχετε τοποθετήσει τα λαχανικά, βάζοντας πάνω τους την ομελέτα γαρνιρισμένη με τις ελιές Άλτις και λίγη κόκκινη πιπεριά.

Καλή όρεξη!



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email