17Ιούλ

το Εξπρές του Διαιτολογίου │ Ολική αντικατάσταση!

Υιοθετήστε στο μαγείρεμα πιο υγιεινούς τρόπους προετοιμασίας των φαγητών, περιορίζοντας τις λιπαρές ουσίες, το αλάτι, τη ζάχαρη.

  • Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο αντί για βούτυρο ή ζωικό λίπος.
  • Ελαττώστε το αλάτι.
  • Επιλέξτε αντί της λευκής επεξεργασμένης ζάχαρης, την καστανή ακατέργαστη βιολογικής καλλιέργειας ζάχαρη.

Εξάλλου, τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν αλάτι και ζάχαρη από μόνα τους.