το Εξπρές του Διαιτολογίου │ Ολική αντικατάσταση!
Υιοθετήστε στο μαγείρεμα πιο υγιεινούς τρόπους προετοιμασίας των φαγητών, περιορίζοντας τις λιπαρές ουσίες, το αλάτι, τη ζάχαρη.
- Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο αντί για βούτυρο ή ζωικό λίπος.
- Ελαττώστε το αλάτι.
- Επιλέξτε αντί της λευκής επεξεργασμένης ζάχαρης, την καστανή ακατέργαστη βιολογικής καλλιέργειας ζάχαρη.
Εξάλλου, τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν αλάτι και ζάχαρη από μόνα τους.
Social media