25Ιούν

ιστορίες της Κουζίνας | Kολοκυθάκια με teriyaki sauce!

Υλικά που θα χρειαστείτε (για 2 άτομα):

2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κ.σ. σόγια
2 κ.σ. teriyaki sauce
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. σουσάμι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πώς να τα φτιάξετε:

Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις το ελαιόλαδο ζεσταθεί τοποθετείστε τα κολοκύθια. Μετά από 2′-3′ λεπτά προσθέστε την teriyaki sauce, το σουσάμι και τη σόγια. Αφήστε όλα τα συστατικά για 6′-7′ λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα τα κολοκύθια. Κατόπιν προσθέστε μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:

Μερίδα: ½ συνταγής
Θερμίδες: 172 kcal
Πρωτεΐνη: 4 γρ.
Υδατάνθρακες: 15 γρ.
Λίπος: 9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ.