24Ιούν

ιστορίες της Κουζίνας | Κοτόπουλο με λαχανικά!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
2 καρότα
2 κολοκυθάκια
Λίγο σέλινο
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 δαφνόφυλλο
1 ξερό κρεμμύδι
Χυμό από ένα λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Πώς να το φτιάξετε:

Σε μια κατσαρόλα βάζετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζετε το στήθος του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε τα καρότα, το κρεμμύδι, το σέλινο, το δαφνόφυλλο και τα σκόρδα, ρίχνετε ενάμισι ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 30′ λεπτά. Προσθέτετε και τα κολοκυθάκια και τα βράζετε για 10′ ακόμη λεπτά. Σερβίρετε τα λαχανικά μας κομμένα, πάνω τους το κοτόπουλο και ραντίζετε καλά με το ζουμί τους και το χυμό λεμονιού.

Καλή όρεξη!