08Μαΐ

ιστορίες της Κουζίνας | Αγκινάρες αλά μποργκέζε!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

16 μαγειρεμένες αγκινάρες
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
1½ κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
4½ κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι και πιπέρι

Πώς να τις φτιάξετε:

Χτυπάτε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε μια λεκάνη. Προσθέτετε τη δάφνη και τις αγκινάρες και ανακατεύετε ελαφρά. Τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες. Αφαιρείτε τη δάφνη και πασπαλίζετε με μαϊντανό. Σερβίρετε.

Καλή όρεξη!



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email