το Εξπρές του Διαιτολογίου │ Οι ξηροί καρποί προλαμβάνουν την δημιουργία διαβήτη!
Oι άνθρωποι που καταναλώνουν πέντε ή περισσότερες φορές την εβδομάδα ξηρούς καρπούς (φιστίκια, καρύδια και αμύγδαλα) έχουν κατά 27% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2. Αυτό έδειξε μια μεγάλη έρευνα που διενήργησε το Πανεπιστήμιο του Harvard επί 16 χρόνια, σε περίπου 84.000 γυναίκες ηλικίας 34 έως 59 ετών.
Σχετικά:
Τα καρύδια προστατεύουν από τον καρκίνο του μαστού
Social media