07Οκτ

ιστορίες της Κουζίνας | Ομελέτα Mexicaine!

Υλικά που θα χρειαστείτε (για 5-6 άτομα):

12 αβγά
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
3 πιπεριές πράσινες
200 γρ. Βιτάμ Soft
1 Pummaro ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι Knorr Αromat
3 ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινες
Πιπέρι

Πώς να την φτιάξετε:

Βάζετε το Βιτάμ σε μια κατσαρόλα να λιώσει. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, το Pummaro, τον μαϊντανό, το Αromat, το πιπέρι και τα σοτάρετε ώσπου να μαλακώσουν. Κατόπιν, σπάτε σε ένα πιάτο βαθύ 2 αυγά, προσθέτοντας μια κουταλιά από το παραπάνω μείγμα και χτυπάτε τα αβγά σαν ομελέτα. Στην συνέχεια βάζετε ένα τηγάνι στη φωτιά με Βιτάμ να κάψει και ρίχνετε την ομελέτα να ψηθεί γυρίζοντάς την και από τις δύο μεριές, έως ότου να ροδίσει. Το υπόλοιπο μίγμα το χρησιμοποιείτε, βάζοντας από μια κουταλιά, ανά 2 αβγά για τις υπόλοιπες ομελέτες. Σερβίρετε την κάθε ομελέτα ζεστή για πρώτο πιάτο ή για βραδινό με μια σαλάτα.

Καλή όρεξη!