04Μαΐ

Ιστορίες της κουζίνας | Ταλιάτα με μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος

Για 4 άτοµα

Υλικά

550 γρ. φιλέτο γάλακτος
80 γρ. λιαστές ντοµάτες
60 γρ. παρµεζάνα
15 γρ. µαύρη ζάχαρη
60 ml ελαιόλαδο
25 ml ξύδι µπαλσάµικο
2 µατσάκια ρόκα
2 σκελίδες σκόρδο
χοντρό αλάτι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουµε το φιλέτο γάλακτος και το ψήνουµε µέτρια στη σχάρα. Κατόπιν αλατοπιπερώνουµε. Ανακατεύουµε σε ένα µπολ όλα τα υλικά, εκτός από το χοντρό αλάτι, και κόβουµε το φιλέτο σε φέτες. Έπειτα ντρεσάρουµε τη ρόκα σε ένα πιάτο µε τα υλικά που έχουµε ανακατέψει και στρώνουµε από πάνω τις φέτες φιλέτου. Στη συνέχεια, ραντίζουµε το πιάτο µας µε λίγο µπαλσάµικο, χοντρό αλάτι και φρέσκο πιπέρι και σερβίρουµε.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]