27Φεβ

Ιστορίες της κουζίνας | Μπουγάτσα νηστίσιμη

Υλικά

1 πακέτο σφολιάτα
½ πακέτο βιτάμ
4 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
3 βανίλιες

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα για να βράσουν ώστε να πήξει η κρέμα.
Βουτυρώνουμε με το βιτάμ το ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω την κρέμα. Τοποθετούμε και το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας και το τρυπάμε με ένα πιρούνι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 30 λεπτά.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]