18Ιαν

Ιστορίες της κουζίνας | Ντάκος

Για 1 άτομο

Υλικά

1 παξιμάδι κριθαρένιο μεγάλο
1 μικρή ντομάτα (βγάζουμε τους σπόρους)
1 πιπεριά γλυκιά ή καυτερή
3 ελιές μαύρες (χωρίς τα κουκούτσια)
ρίγανη
αλάτι
2-3 κουταλιές τυρί κότατζ

Εκτέλεση

Βρέχουμε τον ντάκο με λίγο νερό, με προσοχή μην απορροφήσει πολύ νερό. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά και απλώνουμε πάνω στο παξιμάδι πρώτα την ντομάτα, πασπαλισμένη με αλάτι και ρίγανη, τις ελιές, την πιπεριά και τέλος το τυρί.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]