26Δεκ

Ιστορίες της κουζίνας | Fussili Primavera

Υλικά

Ένα πακέτο ζυμαρικά Fussily ολικής άλεσης
250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
3 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη)
Λίγη μαγιονέζα light
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγες σταγόνες ξύδι

Εκτέλεση

Βράζουμε για 8 λεπτά τα ζυμαρικά, ώστε να γίνουν al dente, ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και την γαλοπούλα και τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε την μαγιονέζα, το ελαιόλαδο και το ξύδι και ανακατεύουμε καλά.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]