23Δεκ

Ιστορίες της κουζίνας | Μαύρο ψωμί με προσούτο και μοτσαρέλα

Υλικά

1 μπαγκέτα από μαύρο ψωμί
2-3 φέτες προσούτο
1 μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
2-3 φέτες ντομάτας
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη

Ετοιμασία

Κόβουμε την μπαγκέτα στην μέση και την ανοίγουμε προσεχτικά. Προσθέτουμε μέσα τα υλικά και στο τέλος βάζουμε το λαδάκι και την ρίγανη. Μια ιταλική πρόταση που θα σας εντυπωσιάσει! Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μερικέ σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο για έξτρα γεύση.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]