Bruschette di pomodoro al olio
Αυτή τη φόρα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε «Μπρουσκέτες με ντομάτα και ελιές».
Για 2 άτομα
Υλικά
2 μεγάλες φέτες ψωμί
2 μέτριες και ώριμες ντομάτες
6 ελιές (ψιλοκομμένες και χωρίς κουκούτσι)
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 φύλλα φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
λίγη ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τους σπόρους από τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τους κύβους ντομάτας με όλα τα παραπάνω υλικά και 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
Κόβουμε τις φέτες ψωμί στη μέση και τις ψήνουμε σε αντικολλητική γκριλιέρα, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τις φέτες ψωμί, ενώ είναι ακόμη ζεστές και προσθέτουμε το μείγμα που έχουμε φτιάξει.
Περιχύνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο πάνω από τις bruschette.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media