Ιστορίες της κουζίνας | Σαλάτα με αγγούρι και αβοκάντο
Για 4 άτομα
Υλικά
1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας φρέσκος άνηθος
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τέσσερα
1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
¼ κούπας μπαλσάμικο
1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμείξτε όλα τα συστατικά εκτός από το μπαλσάμικο. Παγώστε το μείγμα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το σκόρδο και προσθέστε το μπαλσάμικο.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:
Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 111 kcal
Πρωτεΐνη: 4,8 γρ.
Υδατάνθρακες: 9,8 γρ.
Λίπος: 1,8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3,5 γρ.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media