27Απρ

Ιστορίες της κουζίνας | Ψάρι στην λαδόκολλα

Υλικά

1 μεγάλο ψάρι (φαγκρί, ροφός, ή ότι αγαπάτε)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 2 μοσχολέμονα
½ κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Eκτέλεση

Καθαρίζετε και πλένετε το ψάρι. Το αλατοπιπερώνετε και το τυλίγετε στην λαδόκολλα. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για περίπου 30 με 40 λεπτά. Προσοχή μην ψηθεί παραπάνω γιατί θα χάσει τα υγρά του.

Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε τα υγρά να γίνουν μια ωραία σάλτσα. Με αυτή περιχύνετε το ψάρι και σερβίρετε.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]