Ιστορίες της κουζίνας | Πολυνησιακό Κοτόπουλο
Μερίδες συνταγής: 5
Υλικά
5 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ωμά (χωρίς την πέτσα)
200 γρ. ψιλοκομμένος ανανάς
100 γρ. ψιλοκομμένο αχλάδι
100 γρ. ψιλοκομμένο μάνγκο
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
1 κουταλιά γλυκού ταμπάσκο
¼ κουταλιάς γλυκού φρέσκο μαύρο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείστε τα φιλέτα κοτόπουλου σε αντικολλητικό σκεύος για 15 λεπτά και 5 λεπτά πριν τα φιλέτα είναι έτοιμα προσθέστε το μείγμα φρούτων στο αντικολλητικό σκεύος. Ανακατεύετε και σερβίρετε με καστανό ρύζι.
Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα
Μερίδα: 1/5 συνταγής
Θερμίδες: 233 kcal
Πρωτεΐνη: 20 γρ.
Υδατάνθρακες: 19,5 γρ.
Λίπος: 8,3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1 γρ.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media