23Απρ

Ιστορίες της κουζίνας | Οικολογικό Σάντουιτς

Υλικά

1 τσιαπάτα ή 1 μαύρη μπαγκέτα ή 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
1 μελιτζάνα
1 κολοκυθάκι
1 πιπεριά
Λίγο μπαλσάμικο ξύδι

Ετοιμασία

Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες και τα σωτάρουμε στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Εναλλακτικά μπορείτε να τα κάνετε και στο γκριλ χωρίς ελαιόλαδο. Ανοίξτε με προσοχή την τσιαπάτα ή την μπαγκέτα και προσθέστε τα λαχανικά. Τέλος βάλτε και το μπαλσάμικο για μια πιο πικάντικη γεύση.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]