Ιστορίες της κουζίνας | Παγωμένο Τσάι Γιασεμί και Lemongrass
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Ποσότητα: 1 Λίτρο / 4 ποτήρια
Υλικά
6 κουταλιές του γλυκού Τσάι Γιασεμιού
¼ της κούπας μαύρη ζάχαρη
2 κουτ. γλυκού Lemongrass (Σιτρονέλα)
Εκτέλεση
Σε δύο λίτρα ζεστό νερό ( 70ο C), ρίξτε 6 κουταλιές του γλυκού τσάι γιασεμί της επιλογής σας (π.χ. Jasmine Tea with Blossoms, ή το Jasmine “Chung Hao” 1st grade).
Σε μεγάλη κατσαρόλα ρίξτε μία κούπα νερό, ¼ της κούπας ζάχαρη, το Lemongrass (Σιτρονέλα) και αφήστε το να βράσει σε μέτρια φωτιά ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις, περίπου για 5 λεπτά.
Προσθέστε το μίγμα στο τσάι και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες ώστε να μπορέσετε να το απολαύσετε παγωμένο.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media