Ιστορίες της κουζίνας | “Μεθυσμένες” φράουλες και μπανάνες
Υλικά
500 γραμμάρια φράουλες κομμένες σε φετούλες
2 μπανάνες κομμένες σε φετούλες
2 φυλλαράκια αρμπαρόριζα ψιλοκομμένα
Χυμός από μισό λεμόνι
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
100 ml λικέρ βύσσινο ή άλλο της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τις φετούλες από τις μπανάνες και τις ραντίζουμε με το λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Προσθέτουμε τις φράουλες, την αρμπαρόριζα, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη και ρίχνουμε το λικέρ. Ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν σερβίρουμε. Σερβίρουμε σε μπολ.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media