Ιστορίες της κουζίνας | Ντάκος με κοπανιστή
Για 2 άτοµα
Υλικά
1 µεγάλο κρίθινο παξιμάδι (ντάκος)
1 κ.τ.σ. κοπανιστή
1 µμεγάλη ώριµη ντοµάτα
3-4 ελιές µαύρες
1½ κ.τ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
1 κ.τ.σ. κάππαρη
Εκτέλεση
Βρέχετε ελαφρά το παξιμάδι µε κρύο νερό. Το αφήνετε να στραγγίσει και αλείφετε επάνω την κοπανιστή. Ψιλοκόβετε την ντοµάτα και την βάζετε επάνω από την κοπανιστή. Περιχύνετε µε το ελαιόλαδο, αλατίζετε και γαρνίρετε µε την κάππαρη.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media