19Φεβ

ιστορίες της Κουζίνας | Πατατοσαλάτα Μεσογείου!

Για 4 άτομα

Υλικά

1 κιλό πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
το χυμό ενός λεμονιού
1 κρεμμύδι σε φέτες
½ πράσινη πιπεριά
½ κόκκινη πιπεριά
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση 

Βράζετε τις πατάτες. Στη συνέχεια τις κόβετε σε φέτες και τις βάζετε σε μια στρογγυλή σαλατιέρα. Προσθέτετε το αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε.

Θερμίδες ανά μερίδα: 415
Λιπαρά ανά μερίδα: 4,8 γρ

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]