Ιστορίες της κουζίνας | Μελιτζάνες με δυόσμο
Υλικά
5 μακριές μελιτζάνες
4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Λάδι για τηγάνι
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι δυόσμο
Ξύδι
Αλάτι
½ φλιτζάνι ψίχουλα
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες στα τέσσερα κατά μήκος. Τηγανίζουμε σε λάδι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Προσθέτουμε αλάτι. Φτιάχνουμε μια vinegret από το ελαιόλαδο, το ξίδι, το σκόρδο και τον δυόσμο. Βάζουμε τις μελιτζάνες σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε τη σάλτσα. Σερβίρουμε τις μελιτζάνες κρύες.
Διάρκεια: 15 λεπτά τηγάνι
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media