17Ιαν

Ιστορίες της κουζίνας | Rode Kool Salade (Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και μήλα)

Υλικά

250 γρ. κόκκινο λάχανο λεπτοκομμένο
2 μήλα κομμένα σε λεπτές φέτες ή σε κύβους
250 γρ. τυρί Light κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγη μουστάρδα για νοστιμιά
Μαγιονέζα Light για το dressing

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το λάχανο, τα μήλα και το τυρί σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε, και απλώνουμε τελευταίο το ντρέσινγκ.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]