το Εξπρές του Διαιτολογίου │ Τα Μύρτιλα έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα των αντιοξειδωτικών σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο λαχανικό ή φρούτο!
Έχουν πάρει το χρώμα τους από μια χρωστική ουσία την ανθοκυάνη, η οποία έχει διεγερτικές ιδιότητες και δημιουργούν ασπίδα για ισχυρό ανοσοποιητικό. Η ανθοκυάνη είναι αντιοξειδωτικό -εξαιρετικά χρήσιμο- για την προστασία των τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον, βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, αυξάνουν την ψυχική υγεία και την μνήμη.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media