12Ιαν

το Εξπρές του Διαιτολογίου │ Τα Μύρτιλα έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα των αντιοξειδωτικών σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο λαχανικό ή φρούτο!

Έχουν πάρει το χρώμα τους από μια χρωστική ουσία την ανθοκυάνη, η οποία έχει διεγερτικές ιδιότητες και δημιουργούν ασπίδα για ισχυρό ανοσοποιητικό. Η ανθοκυάνη είναι αντιοξειδωτικό -εξαιρετικά χρήσιμο- για την προστασία των τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον, βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, αυξάνουν την ψυχική υγεία και την μνήμη.

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]