Ιστορίες της κουζίνας | Μπακαλιάρος λεμονάτος
Για 4 άτομα
Υλικά
1 κιλό μπακαλιάρο
Χυμό από 3-4 λεμόνια
2 ποτήρια ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο
Λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο
Ρίγανη
Λίγο αλάτι
200 γρ. λευκό κρασί
Λίγο κορν φλάουρ
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον φιλετάρουμε.
- Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
- Σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού.
- Ρίχνουμε τον άνηθο και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη.
- Αφού πάρουν μια βράση, δένουμε με λίγο κόρν φλάουρ.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media