08Δεκ

Ιστορίες της κουζίνας | Σαλάτα “Μεξικάνικη”

Υλικά

290 gr ξερά κόκκινα φασόλια βρασμένα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
2 κόκκινες πιπεριές σε κυβάκια
3 μεγάλα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό
καρότο σε κυβάκια
φρέσκο κόλιαντρο

Για το dressing

1/3 φλ. ξύδι
½ φλ. ελαιόλαδο
½ κουτ. του γλυκού αλάτι
½ κουτ. σούπας πιπέρι Cayenne
1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
½ κουτ. της σούπας σκόνη κόλιαντρου
1 κουτ. της σούπας σκόνη κύμινου
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα σκόνη
1 κουτ. της σούπας σκόνη κρεμμυδιού

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά και σερβίρετε σε μια βαθιά πιατέλα. Απολαύστε την!

 

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ιδρυτής Light Life

 

[title size=”2″]Contact Me[/title]