Ιστορίες της κουζίνας | Σαλάτα “Μεξικάνικη”
Υλικά
290 gr ξερά κόκκινα φασόλια βρασμένα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
2 κόκκινες πιπεριές σε κυβάκια
3 μεγάλα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό
καρότο σε κυβάκια
φρέσκο κόλιαντρο
Για το dressing
1/3 φλ. ξύδι
½ φλ. ελαιόλαδο
½ κουτ. του γλυκού αλάτι
½ κουτ. σούπας πιπέρι Cayenne
1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
½ κουτ. της σούπας σκόνη κόλιαντρου
1 κουτ. της σούπας σκόνη κύμινου
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα σκόνη
1 κουτ. της σούπας σκόνη κρεμμυδιού
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά και σερβίρετε σε μια βαθιά πιατέλα. Απολαύστε την!
Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ιδρυτής Light Life
[title size=”2″]Contact Me[/title]
Social media