18Μαρ

Δημιουργία διατροφικών μενού στους παιδικούς σταθμούς «Χαμόγελο»

Το Κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου, Light Life ανακοινώνει τη συνεργασία του με τους παιδικούς σταθμούς «Χαμόγελο». Η Light Life επιμελήθηκε και δημιούργησε αποκλειστικά για τον παιδικό σταθμό «Χαμόγελο» διατροφικά μενού παιδιών προσχολικής ηλικίας.
«Είναι πολύ σημαντικό να τεθούν οι βάσεις ενός υγιούς διατροφικού πλάνου σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία» δήλωσε η υπεύθυνη του τμήματος διατροφολογίας-διαιτολογίας της Light Life, κα Ζευκιλή Ευαγγελία.

Η διαιτολόγος και επιμελήτρια των διατροφικών μενού, επιπλέον τόνισε
«Τα παιδιά βρίσκονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας στον παιδικό σταθμό. Σκοπός της δημιουργίας του διατροφικού μενού είναι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή των παιδιών τις ώρες που βρίσκονται στο «Χαμόγελο». Επιπλέον, οι γονείς, ή οι κηδεμόνες αυτών, είναι απολύτως ενημερωμένοι για τη διατροφική τους πορεία καθώς καθημερινά τους προσκομίζεται ενημερωτικό υλικό με προτεινόμενες διατροφικές συμβουλές για το πέρας της ημέρας»
Η Light Life στηρίζει τέτοιου είδους συνεργασίες που απώτερο σκοπό έχουν τη δημιουργία ενός υγιούς και σωστού διατροφικού μοντέλου που να εφαρμόζεται από την παιδική ηλικία.

Η κα Ζευκιλή Ευαγγελία, το τεκμηριώνει λέγοντας
«Τα Ελληνόπουλα κατέχουν την πρώτη θέση στην παιδική παχυσαρκία και πρέπει να γίνει κατανοητός, ο ρόλος της σωστής διατροφής και της υιοθέτησης καλών διατροφικών συνηθειών. Η συμβολή της Light life προς τους γονείς, είναι να λειτουργήσουν ως πρότυπα διατροφικής συμπεριφοράς και να προάγουν τη δημιουργία μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τα παιδιά τους.»