Παιδική & εφηβική παχυσαρκία

Η Light Life έχει δομήσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών για την  αντιμετώπιση της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας.

 

Η παιδική και εφηβική παχυσαρκία λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας στον δυτικό κόσμο και στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κράτη!

 

Έρευνα που διεξήχθη από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία σε δείγμα 431 παιδιών με αυξημένο βάρος έδειξε ότι το 80% των παχύσαρκων παιδιών θα εξελιχθεί σε παχύσαρκους ενήλικες, ενώ ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα είναι υπέρβαρα. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι παιδιά με αυξημένο βάρος έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν υπέρταση, αυξημένη χοληστερόλη, αυξημένη ινσουλίνη, διαβήτη τύπου 2 και θυρεοειδοπάθεια.

Σωστή διατροφική συμπεριφορά και διαπαιδαγώγηση για την αντιμετώπιση της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας!

Οι στόχοι αντιμετώπισης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας είναι η υιοθέτηση σωστής διατροφικής συμπεριφοράς και διαπαιδαγώγησης, σωματικής δραστηριότητας, καθώς και ο τακτικός έλεγχος του σωματικού βάρους.

 

Κλείστε σήμερα κιόλας ραντεβού για μια ανάλυση σύστασης σώματος ώστε να  αξιολογήσουμε  τη σωματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το  παιδί σας.

 

10 Χρόνια Light Life!!!  Γιορτάζουμε και για λίγο χρονικό διάστημα προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές τις υπηρεσίες μας!!! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τις προσφορές μας!!!

Κλείστε ραντεβού για να ξεκινήσουμε!

Έτοιμη/ος να ξεκινήσουμε; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ή μπορείτε απευθείας να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210 57.80.840.  Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

  από έως


  Προτιμώμενη Ώρα - Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή 01:00μμ έως 09:00μμ


  Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


  Share This Story, Choose Your Platform!