Παιδική & εφηβική παχυσαρκία

Η Light Life έχει δομήσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών για την  αντιμετώπιση της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας.

 

Η παιδική και εφηβική παχυσαρκία λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας στον δυτικό κόσμο και στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κράτη!

 

Έρευνα που διεξήχθη από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία σε δείγμα 431 παιδιών με αυξημένο βάρος έδειξε ότι το 80% των παχύσαρκων παιδιών θα εξελιχθεί σε παχύσαρκους ενήλικες, ενώ ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα είναι υπέρβαρα. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι παιδιά με αυξημένο βάρος έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν υπέρταση, αυξημένη χοληστερόλη, αυξημένη ινσουλίνη, διαβήτη τύπου 2 και θυρεοειδοπάθεια.

Σωστή διατροφική συμπεριφορά και διαπαιδαγώγηση για την αντιμετώπιση της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας!

Οι στόχοι αντιμετώπισης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας είναι η υιοθέτηση σωστής διατροφικής συμπεριφοράς και διαπαιδαγώγησης, σωματικής δραστηριότητας, καθώς και ο τακτικός έλεγχος του σωματικού βάρους.

 

Κλείσε σήμερα κιόλας ραντεβού για μια ανάλυση σύστασης σώματος ώστε να  αξιολογήσω  τη σωματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το  παιδί σου.

Κλείσε ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού μαζί μου!

Έλα να γνωριστούμε, μίλησέ μου για τις ανάγκες σου, θα σου δείξω τον τρόπο! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κλείσε ραντεβού για μια ενημέρωση στον χώρο μου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

από έως


Προτιμώμενη Ώρα

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


Πληκτρολόγησε τον κωδικό: captcha


Share This Story, Choose Your Platform!