ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μήπως αισθάνεσαι ότι έχεις «χαθεί» σε ένα κόσμο όπου κατακλύζεται από πληροφορίες σχετικά με την διατροφή σου; Αλλά, στο «πίσω μέρος» του μυαλού σου αναρωτιέσαι τι στην πραγματικότητα ισχύει από όλα αυτά; Επίτρεψέ μου να «απλοποιήσω» τα πράγματα για εσένα και να σου δείξω τον «σωστό» δρόμο!

 

Αρχικό μου μέλημα, είναι να σου δώσω να καταλάβεις ότι πρέπει να «απελευθερωθείς» από την νοοτροπία της «δίαιτας», της στέρησης και να ανακαλύψεις μια «νέα» διατροφική προσέγγιση για υγιή μόνιμη απώλεια βάρους και την διατήρησή του! Και όλα αυτά, δίχως εξαντλητικές δίαιτες, ακραία προγράμματα άσκησης και το σημαντικότερο χωρίς «τεχνάσματα», «μαγικά» χαπάκια, «μαντζούνια» και «δίαιτες της μόδας»!!!

 

Πιθανόν κάποιοι από εσάς, διαβάζοντας το παραπάνω, να σας στενοχώρησα! Οι περισσότεροι αναζητούν κάτι «μαγικό» που θα αλλάξει τις διατροφικές τους συνήθειες και κατ’ επέκταση το σωματικό τους βάρος, εν μια νυκτί! Ζητώ συγνώμη, αλλά στην διατροφή δεν υπάρχουν «μαγικά». Καμία «μαγεία» λοιπόν!!!

 

Στόχος μου αποτελεί να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις μια πιο «χαρούμενη» σχέση με το φαγητό, ώστε να «απολαμβάνεις» την ζωή σου, να διατηρήσεις μακροπρόθεσμα την ευεξία σου αλλά και όλα τα προνόμια μιας υγιούς διαβίωσης!

 

Οι «πρόσωπο» με «πρόσωπο» συναντήσεις μας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές διότι κάθε διατροφική σύσταση είναι προσαρμοσμένη για εσένα, τις ανάγκες σου, τον τρόπο ζωής και την προσωπικότητά σου.

 

Μέσα από τα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και εκπαίδευσης, θα σε βοηθήσω να επιτύχεις τους στόχους σου και να υιοθετήσεις υγιείς συνήθειες που θα σε ακολουθούν για μια ζωή. Οι συνεδρίες μαζί μου πέρα της σύνταξης του νέου πλάνου διατροφής περιλαμβάνουν την αξιολόγηση της διατροφικής σου κατάστασης, την εκπαίδευση και την πορεία του στόχου σου!

 

Επιπλέον, θα συζητούμε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου. Ενδεικτικά σου αναφέρω:

 • Την διαχείριση του βάρους σου
 • Τον προγραμματισμό των γευμάτων σου
 • Τα ψώνια σου στο Super Market
 • Ανάγνωση και κατανόηση ετικετών τροφίμων
 • Τα Γεύματά σου | δείπνο σε εστιατόριο (εκτός σπιτιού)
 • Τα επίπεδα υγείας | ενέργειας | ευεξίας
 • Ανησυχίες σχετικά με την εικόνα του σώματος σου
 • Διαταραχές στις διατροφικές συνήθειες
 • Καθορισμός εφικτών προσωπικών στόχων

Έλα  «πρόσωπο» με «πρόσωπο» μαζί μου και ετοιμάσου να φανερώσεις τον καλύτερο σου εαυτό! Είσαι έτοιμη/ος;

Κλείσε ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού μαζί μου!

Έλα να γνωριστούμε, μίλησέ μου για τις ανάγκες σου, θα σου δείξω τον τρόπο!  Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

  από έως


  Προτιμώμενη Ώρα

  Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


  Πληκτρολόγησε τον κωδικό: captcha


  Ανθρώπινη Προσέγγιση

  Η ανθρωποκεντρική στάση και συμπεριφορά, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μου, έχω μάθει ΠΡΩΤΑ και ΠΑΝΩ απ’όλα να είμαι “άνθρωπος”!

  Επιστημονική Κατάρτιση

  Είμαι άρτια & Επιστημονικά καταρτισμένη και μπορώ να ανταποκριθώ άμεσα και αποτελεσματικά στην οποιαδήποτε πρόκληση. Παρέχω αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες Διατροφής, με τη μέγιστη εξειδίκευση.

  Πολύχρονη Εμπειρία

  Τα 20 χρόνια εμπειρίας μου και τα χιλιάδες περιστατικά (+10.000) που έχω διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία, κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, με καθιστούν την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή σας.

  LAYOUT BUILDER

  Friendly neighbour there that’s where we meet Sesame street! praese voluptatum deleniti sath atque.quos dolores et quas
  READMORE

  LAYOUT BUILDER

  Friendly neighbour there that’s where we meet Sesame street! praese voluptatum deleniti sath atque.quos dolores et quas
  READMORE

  LAYOUT BUILDER

  Friendly neighbour there that’s where we meet Sesame street! praese voluptatum deleniti sath atque.quos dolores et quas
  READMORE

  Share This Story, Choose Your Platform!