Εγκυμοσύνη & θηλασμός

Οι διατροφικές συνήθειες της εγκύου τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και κατά τη διάρκεια του θηλασμού επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη του εμβρύου, την υγεία του νεογέννητου κατά τους πρώτους μήνες ζωής και σε μεγάλο βαθμό την υγεία του στα μετέπειτα στάδια της ζωής του.

 

Η κύρια συνιστώσα για την εξασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος ανάπτυξης για το έμβρυο είναι η τήρηση από την έγκυο μιας πλήρους και ισορροπημένης διατροφής, πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά.

Light Life: Ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό

Βασισμένη πάντοτε σε μελέτη και ιατρικές έρευνες, η Light Life δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για κάθε έγκυο και νέα μαμά κατά την περίοδο του θηλασμού, φροντίζοντας  για τη λήψη όλων τα απαραίτητων θρεπτικών συστατικών  και με γνώμονα πάντοτε την καλή υγεία και των δύο.

 

10 Χρόνια Light Life!!!  Γιορτάζουμε και για λίγο χρονικό διάστημα προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές τις υπηρεσίες μας!!! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τις προσφορές μας!!!

Κλείστε ραντεβού για να ξεκινήσουμε!

Έτοιμη/ος να ξεκινήσουμε; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ή μπορείτε απευθείας να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210 57.80.840.  Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

  από έως


  Προτιμώμενη Ώρα - Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή 01:00μμ έως 09:00μμ


  Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


  Share This Story, Choose Your Platform!