Διατροφικές διαταραχές

Οι διαταραχές στην πρόσληψη τροφής έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Η ψυχογενής βουλιμία (bulimia nervosa) και η νευρογενής ανορεξία (anorexia nervosa) είναι οι πιο συνηθισμένες διατροφικές διαταραχές που εμφανίζονται κυρίως σε γυναίκες και σε άτομα νεαρής ηλικίας και λιγότερο σε άνδρες.

 

Οι κοινωνικοί παράγοντες (π.χ. η υπεραφθονία τροφίμων στις ανεπτυγμένες χώρες μαζί με την έμφαση που δίνει η κοινωνία στο να είναι κανείς αδύνατος, ώστε να είναι επιθυμητός και όμορφος) παίζουν αρκετά σημαντικό ρόλο.

Αλλαγή διατροφικών συνηθειών για τη διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου βάρους

Στόχος μου μέσα από τις ειδικές υπηρεσίες αντιμετώπισης των διατροφικών διαταραχών της Light Life είναι ο ασθενής (γιατί στην ουσία πρόκειται για ασθένεια) να μπορεί ν’ αλλάξει το βάρος του σταδιακά και να μεταβάλλει με τέτοιο τρόπο τις συνήθειες της διατροφής του ώστε να μπορεί να φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, να διαχωρίσει τις διατροφικές του συνήθειες από τα συναισθήματα και τα ψυχολογικά θέματα του και τέλος να μάθει να διατηρεί ένα υγιές επίπεδο βάρους δίχως να χρησιμοποιεί λανθασμένες διατροφικές και συμπεριφορικές συνήθειες.

Κλείσε ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού μαζί μου!

Έλα να γνωριστούμε, μίλησέ μου για τις ανάγκες σου, θα σου δείξω τον τρόπο! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κλείσε ραντεβού για μια ενημέρωση στον χώρο μου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

από έως


Προτιμώμενη Ώρα

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


Πληκτρολόγησε τον κωδικό: captcha


Share This Story, Choose Your Platform!