Διατροφικές διαταραχές

Οι διαταραχές στην πρόσληψη τροφής έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Η ψυχογενής βουλιμία (bulimia nervosa) και η νευρογενής ανορεξία (anorexia nervosa) είναι οι πιο συνηθισμένες διατροφικές διαταραχές που εμφανίζονται κυρίως σε γυναίκες και σε άτομα νεαρής ηλικίας και λιγότερο σε άνδρες.

 

Οι κοινωνικοί παράγοντες (π.χ. η υπεραφθονία τροφίμων στις ανεπτυγμένες χώρες μαζί με την έμφαση που δίνει η κοινωνία στο να είναι κανείς αδύνατος, ώστε να είναι επιθυμητός και όμορφος) παίζουν αρκετά σημαντικό ρόλο.

Αλλαγή διατροφικών συνηθειών για τη διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου βάρους

Στόχος μας μέσα από τις ειδικές υπηρεσίες αντιμετώπισης των διατροφικών διαταραχών της Light Life είναι ο ασθενής (γιατί στην ουσία πρόκειται για ασθένεια) να μπορεί ν’ αλλάξει το βάρος του σταδιακά και να μεταβάλλει με τέτοιο τρόπο τις συνήθειες της διατροφής του ώστε να μπορεί να φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, να διαχωρίσει τις διατροφικές του συνήθειες από τα συναισθήματα και τα ψυχολογικά θέματα του και τέλος να μάθει να διατηρεί ένα υγιές επίπεδο βάρους δίχως να χρησιμοποιεί λανθασμένες διατροφικές και συμπεριφορικές συνήθειες.

 

10 Χρόνια Light Life!!!  Γιορτάζουμε και για λίγο χρονικό διάστημα προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές τις υπηρεσίες μας!!! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τις προσφορές μας!!!

Κλείστε ραντεβού για να ξεκινήσουμε!

Έτοιμη/ος να ξεκινήσουμε; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ή μπορείτε απευθείας να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210 57.80.840.  Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

  από έως


  Προτιμώμενη Ώρα - Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή 01:00μμ έως 09:00μμ


  Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


  Share This Story, Choose Your Platform!