Δίαιτα – Διατροφή & Αδυνάτισμα

Μήπως αισθάνεστε ότι έχετε «χαθεί» σ’ έναν κόσμο όπου κατακλύζεται από πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή σας, την ίδια στιγμή που στο «πίσω μέρος» του μυαλού σας αναρωτιέστε τι στην πραγματικότητα ισχύει από όλα αυτά; Επιτρέψτε μας να «απλοποιήσουμε» τα πράγματα για εσάς και να σας δείξουμε τον «σωστό» δρόμο!

 

Αρχικό μας μέλημα, μέσα από τις υπηρεσίες «Δίαιτα – Διατροφή» και «Αδυνάτισμα»  της Light Life είναι να σας δώσουμε να καταλάβετε ότι πρέπει να «απελευθερωθείτε» από τη νοοτροπία της «δίαιτας» και της στέρησης και να ανακαλύψετε μια «νέα» διατροφική προσέγγιση για υγιή και μόνιμη απώλεια βάρους! Και όλα αυτά, δίχως εξαντλητικές δίαιτες, ακραία προγράμματα άσκησης και το σημαντικότερο χωρίς «τεχνάσματα», «μαγικά» χαπάκια, «μαντζούνια» και «δίαιτες της μόδας»!

 

Πιθανόν, κάποιοι από εσάς, διαβάζοντας το παραπάνω να στενοχωρηθήκατε! Βλέπετε, οι περισσότεροι αναζητούν κάτι «μαγικό» που θα αλλάξει τις διατροφικές τους συνήθειες και κατ’ επέκταση το σωματικό τους βάρος, εν μια νυκτί! Ζητούμε συγγνώμη, αλλά στη διατροφή δεν υπάρχουν «μαγικά»!!!

 

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια πιο «χαρούμενη» σχέση με το φαγητό, ώστε να «απολαμβάνετε» τη ζωή σας και να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα την ευεξία σας αλλά και όλα τα προνόμια μιας υγιούς διαβίωσης!

 

Οι «πρόσωπο» με «πρόσωπο» συναντήσεις μας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές διότι κάθε διατροφική σύσταση είναι προσαρμοσμένη σ’ εσάς, τις ανάγκες σας, τον τρόπο ζωής και την προσωπικότητά σας.

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και εκπαίδευσης

Μέσα από τα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και εκπαίδευσης της Light Life, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες που θα σας ακολουθήσουν για μια ζωή. Οι συνεδρίες μαζί μας πέρα της σύνταξης του νέου πλάνου διατροφής περιλαμβάνουν την αξιολόγηση της διατροφικής σας κατάστασης, την εκπαίδευση και την πορεία του στόχου σας!

 

Επιπλέον, θα συζητούμε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας. Ενδεικτικά σας αναφέρω:

 

 • Τη διαχείριση του βάρους σας
 • Τον προγραμματισμό των γευμάτων σας
 • Τα ψώνια σας στο Super Market
 • Την ανάγνωση και κατανόηση των ετικετών τροφίμων
 • Τα γεύματά σας – δείπνο σε εστιατόριο (εκτός σπιτιού)
 • Τα επίπεδα υγείας – ενέργειας – ευεξίας
 • Τις ανησυχίες σχετικά με την εικόνα του σώματός σας
 • Τις διαταραχές στις διατροφικές συνήθειες
 • Τον καθορισμό εφικτών προσωπικών στόχων

10 Χρόνια Light Life!!!  Γιορτάζουμε και για λίγο χρονικό διάστημα προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές τις υπηρεσίες μας!!! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τις προσφορές μας!!!

Κλείστε ραντεβού για να ξεκινήσουμε!

Έτοιμη/ος να ξεκινήσουμε; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ή μπορείτε απευθείας να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210 57.80.840.  Ημερομηνία επίσκεψης (απαραίτητο):

  από έως


  Προτιμώμενη Ώρα - Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή 01:00μμ έως 09:00μμ


  Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα και μελλοντικές προσφορές.


  Share This Story, Choose Your Platform!