Μάριος Σώκος

CEO

Ο Μάριος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λιβαδειά Βοιωτίας την 28 Ιανουαρίου 1974. Αρέσκεται να αναφέρει κάθε φορά που προσφωνεί το επώνυμο του, ότι διαβάζεται και ανάποδα! Μάλλον αυτό θα τον ευχαριστεί! Ως «γνήσιος» Υδροχόος διαθέτει προοδευτική σκέψη, του αρέσουν οι «μεγάλες ιδέες», τα φιλόδοξα σχέδια και είναι σε θέση να τα υλοποιήσει! Είναι οραματιστής, αντισυμβατικός και πνευματικά ανεξάρτητος. Η αλήθεια είναι, ότι «παρεκκλίνει» από το πλήθος προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο του! Βρίσκεται πάντα σε πνευματική διέγερση, ανακαλύπτοντας συνεχώς καινούργια «πράγματα», διαμορφώνοντας νέες καινοτόμες σκέψεις/απόψεις και αποκλίνοντας (σχεδόν πάντα) από τον κανόνα!

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και η ενασχόληση του με τον τομέα των επιχειρήσεων αριθμεί σήμερα 22 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με Πολυεθνικές & πολύ μεγάλες Ελληνικές εταιρίες, κυρίως στο τομέα του λιανικού εμπορίου & πωλήσεων (Retail), ενδεικτικά σας αναφέρω κάποιες από αυτές, DIAGEO, JUMBO, F-FOKAS, PLANET HOME κ.α, επιτυγχάνοντας μαζί τους σημαντικούς στόχους και επιτυχίες.

Τέλη του 2013, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, από τον τομέα του retail στον τομέα των υπηρεσιών, και συγκεκριμένα της Διατροφής, Υγείας, Ευεξίας, θεωρώντας τον προκλητικά ενδιαφέρον και με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης! Από τον Οκτώβριο του 2013, έχει πλέον αναλάβει το Management και Marketing της Light Life. Πρωταρχικός του στόχος αποτελεί, η Light Life να γίνει ευρύτερα γνωστή και να καταταχθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια εταιρία με ήθος, κύρος, φερεγγυότητα παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.