Δήμητρα Μισιτζή

Graphic & Web Designer

Είναι επαγγελματίας Graphic & Web Designer και απόφοιτη του τμήματος «Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας» της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το πάθος της για τη ζωγραφική και τις νέες τεχνολογίες, την ώθησε να σπουδάσει πληροφορική, ώστε να αποκτήσει μια γενική και στη συνέχεια πιο ειδική γνώση για τις νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου και των γραφικών τεχνών. Κυρίως ασχολείται με τον χώρο των γραφικών τεχνών, καθώς και με τον κόσμο των 3D παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια.

Την πρακτική της άσκηση την υλοποίησε στην εταιρία γραφικών τεχνών ARTION Σουλάκος Α.Β.Ε.Ε.Ε., όπου και εμβάθυνε περισσότερο στον κόσμο της γραφιστικής. Καθώς λοιπόν, είναι φανερό το ενδιαφέρον της για τις γραφικές τέχνες, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μεταπτυχιακό της στο πρόγραμμα σπουδών «Γραφικές Τέχνες & Πολυμέσα» της σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου, το οποίο υλοποιεί μέχρι σήμερα. Έχει εργαστεί ως Graphic & Web Designer σε διάφορες εταιρίες πληροφορικής, γραφικών τεχνών, καθώς και σε διαφημιστικές, στο δημιουργικό τμήμα. Το Σεπτέμβριο του 2013, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών (ΙΚΑ) διοργάνωσε διαγωνισμό για τη δημιουργία λογοτύπου του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.)στο οποίο κέρδισε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ.

Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, η Δήμητρα έχει αναλάβει εξ’ολοκλήρου την «ιντερνετική» μας εικόνα, φροντίζοντας να είμαστε διαδικτυακά «ευπαρουσίαστοι».