ιστορίες της Κουζίνας | Σολομός σκορδάτος στον φούρνο!
Υλικά που θα χρειαστείς (Για 6 άτομα):
700 γρ. σολομό
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένος
5 φέτες λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας κάρυ (σε σκόνη)
Αλάτι
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Πώς να τον φτιάξεις:
-
Προθέρμανε το φούρνο στους 200C.
-
Τοποθέτησε τον σολομό επάνω σε αλουμινόχαρτο.
-
Πασπάλισε τον με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κάρυ, άνηθο και τα κρεμμύδια.
-
Τοποθέτησε τις φέτες λεμονιού πάνω στο σολομό.
-
Σκέπασε το σολομό με ένα άλλο κομμάτι αλουμινόχαρτου.
-
Βάλε τα κομμάτια αλουμινόχαρτου με το σολομό σε ένα ταψί.
-
Άφησε το σολομό για 20-30 λεπτά στο φούρνο.
-
Σέρβιρε.
Social media