ιστορίες της Κουζίνας | Σαλάτα με σπανάκι, gorgonzola και αχλάδι!
Υλικά που θα χρειαστείς για 4 άτομα:
1 αχλάδι
200 γρ. σπανάκι
100 γρ. gorgonzola
3 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ βαλσάμικο
100 γρ. ντοματίνια
100 γρ. μανιτάρια
1 κ.σ μουστάρδα, αλάτι και πιππέρι
Πώς να την φτιάξεις:
Dressing: Το λάδι, το balsamico, την μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, τα χτυπάς στο blender, για να γίνουν κρέμα. Ρίξε το dressing στην σαλάτα, ανακάτεψε καλά και ρίξε την σαλάτα σ’ένα πιάτο. Κόψε σε μπαστουνάκια την gorgonzola και την βάζεις στην σαλάτα. Κατόπιν, κόβεις το αχλάδι σε λεπτές φέτες και γαρνίρεις. Σ’ένα μπολ, αφού έχεις πλύνει το σπανάκι πολύ καλά, κόβεις τα ντοματίνια και τα μανιτάρια φέτες. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις μερικά καρύδια! Του πάει πολύ! Αυτό ήταν!
Καλή όρεξη!
Social media