07Φεβ

Άσσος, στο μανίκι σου! │ Πώς να βράσεις και να ξεφλουδίσεις ένα αυγό!

Έτσι…για να μην σου πει ποτέ κανείς, «ούτε αυγό δεν ξέρεις να βράσεις»!

1

Διαβάζοντας τα παρακάτω, δεν θα μάθεις μόνο να το βράζεις, αλλά θα το φτιάξεις και σύμφωνα με τα γούστα του «κανακάρη» σου! Το θέλει soft; το έχεις! Το θέλει medium; το έχεις! Το θέλει hard; Και…αυτό το έχεις!!!

Και…δεν φτάνουν τα παραπάνω, θα κάνεις και μια «επίδειξη» μπροστά του, καθαρίζοντας το, πολύ εύκολα και γρήγορα! Αυτό είναι!

Όλη η «μαγεία» πίσω από μικρά και καθημερινά πραγματάκια!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε…Όσον αφορά το βράσιμο του αυγού και επειδή «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», ρίξε μια ματιά στην παρακάτω την φωτογραφία!

2

Όσον αφορά το καθάρισμα, υπάρχει ένα μικρό «κόλπο» για να ξεφορτωθείς το τσόφλι ενός βραστού αυγού, πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις και θα είναι έτοιμο σε 2 δευτερόλεπτα!

Αφού βράσεις το αυγό, βάλτο σε ένα στενό ποτήρι με λίγο νερό. Τάπωσε το πάνω μέρος του ποτηριού με το χέρι σου και κίνησε το, όπως θα έκανες με ένα σέϊκερ του φραπέ!

Μετά από αυτό, το τσόφλι θα βγει όλο με μια κίνηση, πιο εύκολα από ποτέ, ενώ αν προσθέσεις στο νερό λίγο ξίδι ή μαγειρική σόδα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο απλά! Πρόσεξε μόνο, μην το παρακάνεις και αλλοιώσεις την γεύση του!

3