21Μαΐ

Άσσος, στο μανίκι σου | Τι κάνεις όταν βράζεις κουνουπίδι και μυρίζει…

Άσσος, στο μανίκι σου! Τι κάνεις όταν βράζεις κουνουπίδι, για να μην μυρίσει το σπίτι σου, Οεοοο; Ξεκινώ αυτή την στήλη, βάζοντας το κουνουπίδι – πρώτο και καλύτερο – στο «κάδρο»! Είναι μέλος της οικογένειας των σταυρανθών  λαχανικών. Είναι ένα λαχανικό, που αξίζει να υπάρχει στην διατροφή μας καθώς, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα  και αντιοξειδωτικά. Μπορείτε να το φάτε ωμό, να το  προσθέσετε  σε σαλάτες, να το βράσετε ή να το μαγειρέψετε στην κατσαρόλα με σάλτσα ντομάτας.

Όταν το βράζουμε, η αλήθεια είναι, ότι το σπίτι «μυρίζει» λιγάκι! Μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτή την περίπτωση; Και εάν ναι, τι;

Για να μην μυρίζει το σπίτι σας, όταν βράζετε κουνουπίδι, ακολουθήστε τις οδηγίες! Ρίξτε στο νερό ένα από τα παρακάτω:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι, ή
  • Μισό λεμόνι με τη φλούδα, ή
  • Ένα κοτσανάκι σέλινο, ή
  • Μια φέτα ψωμί, ή
  • Ένα κρεμμύδι

Μικρές και εύκολες συμβουλές που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας!



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email