07Μαρ

ιστορίες της Κουζίνας | Γιαούρτι με ταχίνι, μήλο και σταφίδες!

Υλικά που θα χρειαστείς (για 4 άτομα):

4 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
2 κόκκινα μήλα κομμένα σε μικρούς κύβους
1 μήλο κομμένο για το στόλισμα σε λεπτές φέτες
Λίγες σταγόνες λεμονιού ή λάιμ
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
½ φλιτζ. σταφίδες ξανθές
4 κουταλιές της σούπας ταχίνι
2 κουταλιές της σούπας μέλι

Πώς να το φτιάξετε:

Σε ένα μπολ βάζετε τα ψιλοκομμένα μήλα, τα ραντίζετε με λίγο χυμό λεμονιού και ανακατεύετε. Προσθέτετε  το γιαούρτι, τις σταφίδες, το μέλι και το μισό ταχίνι. Ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε το μίγμα σε 4 γυάλινα μπολ. Στολίζετε με λίγες φέτες μήλου. Μοιράζετε από πάνω το ταχίνι που έχει περισσέψει και πασπαλίζετε με λίγο ξύσμα από λεμόνι ή λάιμ.

Καλή απόλαυση!



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email