11Ιούλ

Διατροφικές οδηγίες για την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης!

Καταναλώνετε γαλακτοκομικά προϊόνταχαμηλά σε λιπαρά– αλλά πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνη D και φώσφορο. Τέτοια προϊόντα είναι το γάλα, το γιαούρτι και το κίτρινο τυρί. Συστήνεται η καθημερινή κατανάλωση τους έως 2 ή 3 μερίδες την ημέρα. Μια μερίδα αυτών των προϊόντων αντιστοιχεί σε  1 γιαούρτι ή 1 ποτήρι γάλα ή 30 γρ. κίτρινο τυρί. Εάν είστε περισσότερο λάτρεις των γλυκών γεύσεων, προτιμήστε να καταναλώνετε επιδόρπια επίσης πλούσια σε ασβέστιο όπως είναι οι κρέμες, το ρυζόγαλο ή ακόμη και τα milkshakes. Πάντα να θυμάστε να επιλέγετε προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης και λίπους!



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email